seni bina

Projek storan_Flussocreativo Design Studio

Penggayaan semula storan bilik, Flussocreativo Design Studio
Projek storan_Flussocreativo Design Studio Ia telah berubah: 2021-11-24 di alirancreativodesignstudio

Tempat di mana keghairahan untuk makanan menjadi hidup dan dikongsi seperti masa yang dihabiskan bersama.

Penyimpanan adalah hasil daripada yang lengkap penggayaan semula restoran di tengah-tengah kehidupan malam Brescia, di mana kebiasaan dan kemesraan membimbing bukan sahaja briged operasi tetapi juga estetika dan kefungsian tempat itu sendiri.

Falsafah restoran adalah mudah: melayan tetamu seolah-olah mereka adalah ahli keluarga, menyajikan makanan yang sangat baik dan sentiasa melebihi jangkaan.

Restoran, terletak di dalam bangunan bersejarah di tengah-tengah bandar Brescia, meringkaskan keseimbangan bijak antara tidak formal dan halus yang dikehendaki oleh pelanggan melalui kewujudan bersama unsur-unsur, yang dicirikan oleh sifat di antipoda, yang bersama-sama menawarkan pembaharuan yang meriah dan abadi.

Di satu pihak, pihak penyelenggaraan ciri-ciri perindustrian intrinsik kepada tempat itu sendiri, seperti batu asal di dinding dan rasuk terdedah, menggariskan kepentingan bangunan di mana kita berada dan meningkatkan kesejarahannya.

Pada yang lain pilihan perabot yang berbeza dan selesa, yang menyerlahkan kehalusan masakan dan pemilihan butiran.

Sebagai pengikat, mereka direka bentuk perabot besi tersuai. Ini bukan sahaja sesuai untuk kedua-dua gaya, tetapi juga boleh menyediakan fungsi berharga bergantung pada tempat ia diletakkan.

Daripada bekas kepada sokongan untuk tumbuh-tumbuhan, dari gerai hingga struktur ringan, komponen cahaya ini menjadikan pengurusan ruang disasarkan dan cekap mengikut keperluan.

Kemasan material, warna yang elegan dan yang moden wallpaper, sentiasa digemari dan diperkukuh oleh komponen semula jadi yang kuat, melengkapkan suasana yang halus tetapi tidak formal.

reka bentuk: www.flussocreativo.it

Anda juga mungkin anda suka

Balas